Menü
 
Content
 
Kontakt
 
Tagesbild
 
Last Forum
» https://arsenal...
von paprikhan420
» +FuboTV>> News ...
von Sajal24
» ^$k@N*G@https:/...
von msarkar
» Pacquiao vs Thu...
von TheOpenChampion
» https://twitter...
von TheOpenChampion
 
Forum » OFF Topic » Allgeimein » student van sneakercultuur


student van sneakercultuur
melting
Routinier

User Pic

Posts: 1563
# 21.03.2019 - 08:30:01
    zitierenGelanceerd in 2008, BioMoGo is het materiaal gevonden in vrijwel alle Brooks tussenzolen. Dankzij de formulering is BioMoGo volledig biologisch afbreekbaar. Hoewel een standaard EVA-schuim ongeveer 1000 jaar nodig heeft om volledig te degraderen in een stortplaats, kan BioMoGo in ongeveer 20 jaar biologisch afbreekbaar zijn wanneer het in dezelfde omgeving wordt geplaatst.

Wat deze technologie ongelooflijk maakt, is dat Brooks besloot om het niet te patenteren, maar om het aan te bieden als een "open source" -innovatie voor elke andere schoenenproducent. Goed gedaan!

Gelanceerd in 2010, DNA is een dempingstechnologie die ook aanwezig is in de meeste loopschoenen van Brooks.

Brooks beweert dat DNA de eerste dempingstechnologie is die zich dynamisch aanpast aan Nike Air Max 2017 Femme elke voetaanslag, aan de steeds veranderende hoeveelheid kracht die tijdens de vlucht op de voet wordt geplaatst. Ongeacht leeftijd, gewicht, geslacht, gang ... DNA past zich aan om de juiste hoeveelheid demping te leveren.

Hoe is dat mogelijk? DNA is een niet-Newtoniaanse verbinding.

Isaac Newton is de Engelse wetenschap van de 17e eeuw die ons de bewegingswetten, universele zwaartekracht en de naam van een concurrerend hardloopbedrijf bracht.

Een niet-Newtoniaans materiaal is een materiaal dat zich heel anders gedraagt ??dan we verwachten, op basis van de impact die erop wordt uitgeoefend. Hoewel het in eerste instantie gek klinkt, is het echt iets! Bekijk de onderstaande video. Het komt van Brooks, het is nogal cheesy, maar de demonstratie geeft het meer recht dan ik kon door erover te schrijven.

Super-DNA is de nieuwste versie Nike Roshe Run Damen van DNA en we kunnen in de nabije toekomst verwachten dat de meeste loopschoenen van Brooks deze nieuwe compound bevatten. Nog steeds gebaseerd op hetzelfde principe van het DNA, biedt een niet-newtons gebaseerd materiaal een andere hoeveelheid demping op basis van de kracht van de toegepaste impact.

Deze nieuwe versie voegt 25% demping toe aan het vorige BioMoGo-DNA-materiaal met behoud van alle andere specificaties, inclusief de biologische afbreekbaarheid.


Toegegeven, ik ben geen hardloper. Ik scheurde mijn ACL-voetballen op school (2 keer) en het liet me niet in staat om lange afstanden te lopen zonder pijn. Ik ben echter een sneakerliefhebber en verzamelaar en ik hou ervan sneakers te dragen. In die mate heb ik mijn leven gewijd aan het opbouwen van een bedrijf dat schoenveters voor sneakers verkoopt.

Door dat bedrijf Nike Internationalist Damen op te bouwen ben ik een student van sneakercultuur geworden - ik sta bovenop elke sneaker-release, van Nike tot Vans. Het volgen van deze releases is een passie van mij geworden en sommige van mijn favoriete sneakers zijn speciale edities, die merken vrijgeven om historische evenementen te herdenken.

In deze post groef ik mijn database in en vond ik 10 van mijn favoriete sneakers met speciale editie, van een grote verscheidenheid aan merken. Dit is Nike Internationalist Hombre geenszins een volledige lijst, slechts enkele van mijn favorieten.
Countdown
Kein Event im Kalender
 
Login


    Regist
 
Suchen


erweiterte Suche
 
Statistik
Gesamt: 1993197
Heute: 1825
Gestern: 2193
Online: 39
... mehr
 
Online
offline0 User

offlinewunalidi
offlinepaprikhan420
offlineSajal24
offlinemsarkar
offlineTheOpenChampion

online8 Gäste
 
Kalender
<7. 2019>
MoDiMiDoFrSaSo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
 
Shoutbox
silvdgacher: http://giv inghealthy life.com/
iveyrmsey: http://giv inghealthy life.com/l egendz-xl/
yoldadoran: http://giv inghealthy life.com/a bsolute-ke to/
marhmsley: sushwhhaha ha@gmail.c om
patciadhaly: https://su pplementfo rhelp.com/ alpha-tita n-testo/
Archiv
 

Script Copyright by ilch.de