Menü
 
Content
 
Kontakt
 
Tagesbild
 
Last Forum
» https://arsenal...
von paprikhan420
» +FuboTV>> News ...
von Sajal24
» ^$k@N*G@https:/...
von msarkar
» Pacquiao vs Thu...
von TheOpenChampion
» https://twitter...
von TheOpenChampion
 
Forum » OFF Topic » Allgeimein » aanbevolen dat tussentijdse


aanbevolen dat tussentijdse
melting
Routinier

User Pic

Posts: 1563
# 21.03.2019 - 08:03:33
    zitierenElke hardloopschoenmaker die EVA-schuim gebruikt om de tussenzool van hun hardloopschoenen te maken, gebruikt een specifieke formule om een ??specifiek gevoel te produceren. Mizuno-schoenen worden gekenmerkt door een responsief gevoel. Dat betekent dat Mizuno-schoenen de neiging Nike Air Vapormax Femme hebben aan de vaste kant te staan. Je zult het gevoel hebben dat je voeten op de grond landen, niet de wolken.

Hoewel dat misschien niet klinkt als de meest comfortabele ervaring ter wereld, is de afweging een meer responsieve rit. Het is net alsof je op een zandstrand loopt: de landing is zacht, maar het voelt alsof je harder moet werken om je benen in beweging te houden. Mizuno wil dat je het gevoel hebt dat je op een vaste ondergrond landt en niet in het zand zakt.

In 2013 bracht Mizuno de nieuwste generatie van hun schuim uit: U4ic (uitgesproken als "Euphoric"Zwinker. Het werd voor het eerst gebruikt in hun lichtgewichttrainer, Wave Sayonara, en sindsdien is het in elke hardloopschoen van Mizuno Nike Air Max 2017 Dames opgenomen. U4ic AP + vervangen. En hoewel U4ic nog steeds gevoeliger reageert dan andere tussenzolen op de markt, is het zachter dan het oude AP Nike Air Pegasus 89 Dámské +.

Het beste dat ik U4ic kan beschrijven in vergelijking met AP + is dat U4ic zich gevoeliger voelt. Het is nog steeds een verre schreeuw van het lopen op wolken of zand, maar het is niet zo stevig als AP + was, hoewel net zo responsief. U4ic is ook veel lichter dan AP +. Volgens Mizuno is het 30% lichter. En dat heeft Mizuno lichtere schoenen laten bieden zonder in te boeten aan demping.

Beginnende hardlopers die aan dit plan beginnen, moeten over een goede basis van algemene ritten beschikken, maar we zullen je helpen door te gaan met het opbouwen van de noodzakelijke uithoudingsvermogen om je halve marathon in goede vorm af te werken. Het wordt afgeraden om zo te zeggen van de "bank naar Adidas Superstar Hombre de halve marathon" te gaan, dus neem je tijd om te bouwen tot de halve marathon (HM) afstand, zodat je nog meer van het proces kunt genieten.

Adidas Zx 750 Womens Het wordt aanbevolen dat beginnende hardlopers aan het begin van dit plan ten minste 30-45 minuten gemakkelijk kunnen rennen en enige algemene bekendheid hebben met verschillende oefeningen voor kernversterking (zelfs als deze afkomstig zijn van gymlessen op de middelbare school).

Beginners zullen op zoek zijn naar een HM-tijddoel van meer dan 2 uur in een zeer algemene zin en afhankelijk van individuele omstandigheden.

Intermediate lopers hebben een solide achtergrond in formeel hardlopen en hebben waarschijnlijk een HM-race in het recente verleden voltooid. Het wordt aanbevolen dat tussentijdse hardlopers die dit programma starten over een goede basis van algemeen gebruik beschikken gedurende Nike Air Max 2017 Womensten minste 3-4 weken voorafgaand aan het begin van dit plan en enige achtergrondinformatie over snellere snelheidssessies.

Het wordt aanbevolen dat tussentijdse hardlopers gemakkelijk 60-75min kunnen rennen zonder te stoppen voordat ze aan dit plan beginnen.

Tussenliggers moeten schieten op een HM-tijd tussen 80 minuten en 2 uur, mits er geen externe omstandigheden zijn die leiden naar de racedag. Individuele resultaten zijn afhankelijk van het gemiddelde dagelijkse loopsnelheid, algehele ftness-niveau en eerdere racegeschiedenis over de HM-afstand.
Countdown
Kein Event im Kalender
 
Login


    Regist
 
Suchen


erweiterte Suche
 
Statistik
Gesamt: 1993239
Heute: 1867
Gestern: 2193
Online: 32
... mehr
 
Online
offline0 User

offlinewunalidi
offlinepaprikhan420
offlineSajal24
offlinemsarkar
offlineTheOpenChampion

online14 Gäste
 
Kalender
<7. 2019>
MoDiMiDoFrSaSo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
 
Shoutbox
silvdgacher: http://giv inghealthy life.com/
iveyrmsey: http://giv inghealthy life.com/l egendz-xl/
yoldadoran: http://giv inghealthy life.com/a bsolute-ke to/
marhmsley: sushwhhaha ha@gmail.c om
patciadhaly: https://su pplementfo rhelp.com/ alpha-tita n-testo/
Archiv
 

Script Copyright by ilch.de