Menü
 
Content
 
Kontakt
 
Tagesbild
 
Last Forum
» und Sport 2000....
von yaya2017
» lten bei vielen...
von yaya2017
» avvolgono intor...
von melting
» hre, das sei ei...
von yaya2017
» della tomaia e ...
von melting
 
Forum » OFF Topic » Allgeimein » dagen te gaan typ ik dit terwijl


dagen te gaan typ ik dit terwijl
melting
Routinier

User Pic

Posts: 1025
# 17.07.2018 - 07:32:10
    zitierenMet nog maar drie 'echte' trainingsweken over (dat is drie weken met veel kilometers voordat ik ga taps toelopen) begin ik me zorgen te maken - en niet over de dingen die je misschien denkt. Adidas Zx Flux Donna Uiteraard heb ik dat doffe geluid in mijn achterhoofd dat blijft twijfelen of ik de marathon wel zal kunnen voltooien, maar net als mijn milde tinnitus heb ik dat heel goed kunnen negeren.
Waar ik me zorgen over maak, is verwonding. Elke pijn, elke steek die ik voel op het moment dat ik geobsedeerd ben. Ik heb een paar uur op google doorgebracht om te proberen een pijn in mijn voet te diagnosticeren die in mijn hoofd escaleerde van een pijn in een gebroken voet. Drie weken is niet lang, wat een goede zaak is, maar tegelijkertijd is het niet lang genoeg om te herstellen van een blessure. Als ik bijvoorbeeld begin februari mezelf had geblesseerd, had ik genoeg tijd gehad (afhankelijk van wat het was) om te herstellen en weer op het goede spoor te komen met mijn training. Nu heb ik die luxe niet. Ik heb geen geluk gehad dat ik mezelf Nike Air Max Jewell Femme tot nu toe niet heb kunnen beschadigen, ik wacht in toenemende mate op het gebeuren.

Lazy Boy had een paar woorden van wijsheid voor mij die hielpen. Hij zei: 'Je traint voor een marathon, je hebt vast wel een paar pijntjes en kwaaltjes.' Wat ik denk dat belangrijk is voor mij om te onthouden. Het is duidelijk dat als verwondingen toeslaan ik er naar zal kijken, maar dat pijn en pijnen te verwachten zijn en niet geobsedeerd zijn. Mijn rechtervoet voelt 'grappig' maar als ik het vergelijk met hoe mijn voeten in het verleden hebben gevoeld na een avondje uit op hoge hakken, is het zelfs niet de moeite waard om te vermelden.

Ik ben een grote fan van de Marathon Talk-podcasts. Ze hielden me gezelschap op een paar van mijn lange runs en ik heb nogal wat informatie van hen opgepikt. Een ding dat ik heb geleerd van Tom Williams en Nike Air Max Thea Donna Martin Yelling die in mijn oor natterden, is hoe je koolhydraten kunt laden. Ik had net als veel mensen aangenomen dat het vullen van mijn gezicht met zoveel pasta als ik kon de avond ervoor de beste en enige aanpak was.

Ik vind het leuk om te denken dat ik mezelf kan verslaan met Stodge en de volgende persoon en dat hij onevenredig goed is vergeleken met mijn grootte - maar mijn honger naar nog één stukje pizza en mijn kleine build zitten vast in een constante strijd die ik altijd lijkt te verliezen . Ik vind mezelf vaak in een wijde broek die een fles heet water vasthoudt aan mijn gezwollen buik die niet kan bewegen. En toch leer ik het nooit.

Dus toen Tom en Martin zeiden dat dit soort binging misschien niet de beste aanpak was, spitste mijn oren zich op. In plaats daarvan stelden ze voor om carb-rijke snacks toe te voegen Nike Air Max 90 Uomo gedurende de dagen vóór de race. Dus met nog drie dagen te gaan typ ik dit terwijl ik al een Egg McMuffin en een amandelcroissant heb gegeten en ik ben op dit moment aan het grazen op Jaffa Cakes. Met 1 g vet en 8,6 g koolhydraten per Jaffa-cake zullen ze de komende dagen een belangrijk onderdeel zijn. En geen fles met warm water in zicht.
Countdown
Kein Event im Kalender
 
Login


    Regist
 
Suchen


erweiterte Suche
 
Statistik
Gesamt: 1535845
Heute: 1249
Gestern: 2947
Online: 36
... mehr
 
Online
offline0 User

offlineyaya2018
offlinexjxj45v
offlineLabi1994
offlineyaya2017
offlinemelting

online14 Gäste
 
Kalender
<1. 2019>
MoDiMiDoFrSaSo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
 
Shoutbox
rosiesmith78: https://su rfapk.info /candy-cru sh-saga-mo d-apk/
sotyellen: http://sup plementsbu cket.com/t rialix/
rosiebergmann: https://ap kchip.com/ voot-tv-ap p-download /
luvyleseo: https://ww w.luvyle.c om/
vashikaranD: http://lov emarriagef amousjyoti sh.com/
Archiv
 

Script Copyright by ilch.de